les1 Inmiddels geef ik al 20 jaar les en mijn lespraktijk is in  Boekelo, Hengelo, Almelo en Vriezenveen waar ik bij de  leerlingen aan huis kom. Je hebt één keer per week  een half uur les, behalve in de schoolvakantie's. Je kunt  les nemen vanaf 5 jaar. Het niveau is van beginner tot  professioneel. Ook voorbereiding op de vakstudie is  mogelijk. De muziek keuze wordt in overleg gedaan  met de leerling: klassiek, modern, jazz, boogie , blues,  of pop. Keyboard les is ook mogelijk.
 
Aan het eind van het jaar is er altijd een leerlingen concert. Dit is voor de leerlingen een hele leuke en leerzame uitdaging maar ook voor familie en vrienden een mooie gelegenheid om eens te komen luisteren.
 
Starters zijn vaak kinderen maar ook volwassen beginners kunnen bij mij terecht.leerlingenconcert Als je wilt kun je eerst een gratis proefles nemen. De methode die ik gebruik hangt af van de aanleg, de smaak en de motivatie van de leerling. Een positieve sfeer en plezier in de muziek staan centraal tijdens de lessen. Daarnaast zijn opbouw van een goede techniek en een ontspannen manier van spelen belangrijk. Thuis serieus oefenen is noodzaak en de basis voor het goed leren pianospelen. Dus een eigen instrument is nodig en ik help graag met het zoeken naar het juiste instrument.

 

 

les2 Een lesjaar heeft ongeveer 37 lessen. Je hebt dan een half    uur per week les, behalve in de schoolvakanties. Alle  lessen zijn individueel en worden bij de leerling aan huis  gegeven of in de piano-studio in Usselo.Als er meerde  leerlingen zijn in een gezin is er korting. In overleg zijn er ook  andere lestijden mogelijk of frequentie van de lessen. 

Copyright © 2013 Pianist Han Schokker